Ubila kolesarja in pobegnila

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

BiH: Ponorela voznica v kolesarja trčila z veliko hitrostjo. Nemočnemu človeku, ki je na kraju nesreče umrl, se nihče od udeležencev v prometu ni hotel približati.
Oglej si celoten članek

Tridesetletna Adisa Gačić je na svojem pasu prehitela dva avtomobila in z veliko hitrostjo trčila v kolesarja, ki se mu ni niti poskusila izogniti. Nesrečnega kolesarja je ob silovitem trčenju vrglo v zrak, po 30 metrih pa je padel na cesto. Voznica je s kraja nesreče pobegnila, priče pa pravijo, da je kolesarju odtrgalo nogo.

Na križišču se je ob hudi prometni nesreči ustavilo kar nekaj avtomobilov, toda na posnetku je vidno, da kolesarju nihče ni hotel pomagati. Policija je na kraj dogodka prišla v nekaj minutah, voznico pa so že aretirali. Identifikacija kolesarja še vedno ostaja neznana.

Bosanski mediji poročajo, da je 30-letnica nekaj minut po trčenju vozila po zelenici in pločniku, ustavila pa se je šele v grmovju, ki je od kraja nesreče oddaljeno 500 metrov. Ženska naj bi bila duševna bolnica in zasvojena z drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.