Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Ubila kolesarja in pobegnila

(Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
BiH: Ponorela voznica v kolesarja trčila z veliko hitrostjo. Nemočnemu človeku, ki je na kraju nesreče umrl, se nihče od udeležencev v prometu ni hotel približati.

Tridesetletna Adisa Gačić je na svojem pasu prehitela dva avtomobila in z veliko hitrostjo trčila v kolesarja, ki se mu ni niti poskusila izogniti. Nesrečnega kolesarja je ob silovitem trčenju vrglo v zrak, po 30 metrih pa je padel na cesto. Voznica je s kraja nesreče pobegnila, priče pa pravijo, da je kolesarju odtrgalo nogo.

Na križišču se je ob hudi prometni nesreči ustavilo kar nekaj avtomobilov, toda na posnetku je vidno, da kolesarju nihče ni hotel pomagati. Policija je na kraj dogodka prišla v nekaj minutah, voznico pa so že aretirali. Identifikacija kolesarja še vedno ostaja neznana.

Bosanski mediji poročajo, da je 30-letnica nekaj minut po trčenju vozila po zelenici in pločniku, ustavila pa se je šele v grmovju, ki je od kraja nesreče oddaljeno 500 metrov. Ženska naj bi bila duševna bolnica in zasvojena z drogami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.