Uboj v Kidričevem

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Kidričevem je zgodaj zjutraj prišlo do uboja. Umrl je 21-letnik.
Oglej si celoten članek

Policijska preiskava je še v teku; doslej je znano le, da naj bi 28-letni moški do smrti pretepel 21-letnika.

Storilec je že v policijskem pridržanju; po naših podatkih je zjutraj ob petih sam poklical policiste. Izvedeli smo tudi, da ne gre za primer nasilja v družini, govori se, da naj bi šlo celo za prijatelje.

V stanovanju, kjer je do uboja prišlo, je bilo po naših podatkih več moških.

"Škoda je mladega fanta"
Sosedje na Kajuhovi ulici so pretreseni in zgroženi. Pogovarjali smo se s sodelavko pokojnega fanta, ki nam je povedala, da je bil priden, miren, pa vseeno za „poklepetat“. Gospa, ki se ne želi izpostavljat z imenom (hranimo ga v redakciji), je povedala, da je 21-letnik živel sam, mamo naj bi bila v bolnišnici, ima pa tudi še starejšega brata.

 „Škoda je tako mladega fanta. Grozno,“ je zgroženo pripovedovala sodelavka pokojnega in dodala, da so se v stanovanju, kjer je prišlo do uboja, zbirali večkrat. Po pripovedovanju in domnevah več sosedov naj bi se tam tudi drogirali. Da so sumi sosedov utemeljeni, govori tudi to, da je po naših podatkih v Kidričevem zloraba drog v zadnjih letih v porastu. Kot smo izvedeli, naj bi se podoben uboj zgodil že pred leti, ravno zaradi drog.

Policijska preiskava še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.