Slovenija
34 ogledov

Uboj v Kidričevem

1/5
Žurnal24 main
V Kidričevem je zgodaj zjutraj prišlo do uboja. Umrl je 21-letnik.

Policijska preiskava je še v teku; doslej je znano le, da naj bi 28-letni moški do smrti pretepel 21-letnika.

Storilec je že v policijskem pridržanju; po naših podatkih je zjutraj ob petih sam poklical policiste. Izvedeli smo tudi, da ne gre za primer nasilja v družini, govori se, da naj bi šlo celo za prijatelje.

V stanovanju, kjer je do uboja prišlo, je bilo po naših podatkih več moških.

"Škoda je mladega fanta"
Sosedje na Kajuhovi ulici so pretreseni in zgroženi. Pogovarjali smo se s sodelavko pokojnega fanta, ki nam je povedala, da je bil priden, miren, pa vseeno za „poklepetat“. Gospa, ki se ne želi izpostavljat z imenom (hranimo ga v redakciji), je povedala, da je 21-letnik živel sam, mamo naj bi bila v bolnišnici, ima pa tudi še starejšega brata.

 „Škoda je tako mladega fanta. Grozno,“ je zgroženo pripovedovala sodelavka pokojnega in dodala, da so se v stanovanju, kjer je prišlo do uboja, zbirali večkrat. Po pripovedovanju in domnevah več sosedov naj bi se tam tudi drogirali. Da so sumi sosedov utemeljeni, govori tudi to, da je po naših podatkih v Kidričevem zloraba drog v zadnjih letih v porastu. Kot smo izvedeli, naj bi se podoben uboj zgodil že pred leti, ravno zaradi drog.

Policijska preiskava še poteka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.