Ugibanj, ali na vrhu Darsa sledi sprememba, je konec

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nadzorniki Darsa so na današnji seji popolnili upravo.
Oglej si celoten članek

Petletni mandat bodo z novim letom začeli Andrej Ribič, David Skornšek in Lidija Kegljevič Zagorc, so po današnji seji nadzornega sveta sporočili z upravljavca avtocest in hitrih cest. Predsednik uprave kljub ugibanjem nekaterih medijev ostaja Valentin Hajdinjak.

V upravi Darsa bo poleg novih treh članov in Hajdinjaka še delavski direktor Rožle Podboršek.

Nadzorni svet Darsa je s tremi nekdanjimi člani uprave - Petrom Gašperšičem, Romano Fišer in Boštjanom Riglerjem - v začetku meseca sklenil sporazumni dogovor o predčasnem prenehanju mandatov. Prejšnji teden pa je država na skupščini iz nadzornega sveta odpoklicala še Pavleta Hevko, sicer generalnega direktorja projektnega podjetja 2TDK, ki bdi nad gradnjo drugega železniškega tira med Divačo in Koprom. Štiri nadzornike so zamenjali že septembra.

Mediji so po menjavah članov nadzornega sveta in članov uprave ugibali tudi o morebitnem odhodu Hajdinjaka, kot njegovega naslednika pa so omenjali Ribiča, nekdanjega dolgoletnega predsednika uprave Elektra Ljubljana. A kot so po današnji seji nadzornikov prek spletnih strani Ljubljanske borze sporočili z Darsa, Hajdinjak ostaja na položaju.

Slovenija Inšpektor vztraja, da prometni znak ni primeren, Darsu se fučka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.