Ugrabitev: V Izoli na silo v vozilo spravili domačina

Foto: Anže Petkovšek policija
Foto: Anže Petkovšek policija
V ozadju petkove drame naj bi bila menda nesoglasja med poslovnimi partnerji, so zapisali.
Oglej si celoten članek

Primorske novice poročajo o drami v Izoli, o ugrabitvi, ki se je zgodila prejšnji teden. Na koprski policijski upravi so jim včeraj potrdili, da so pred tednom dni obravnavali kaznivo dejanje ugrabitve in izsiljevanja.

Kot so izvedeli, je od nedelje v koprskem priporu tuji državljan, ki naj bi živel v okolici Kopra. Po podatkih Primorskih novic je žrtev doma iz Izole, še eden od domnevnih storilcev pa je menda na begu.

Anita Leskovec, predstavnica za odnose z javnostmi, je za novice potrdila, da je koprski operativno komunikacijski center minuli petek v popoldanskih urah dobil obvestilo, da so neznani storilci v Izoli na silo v vozilo spravili domačina. Policisti in kriminalisti koprske uprave so takoj začeli iskati vozilo in ugrabljenega Izolana, še isti dan izsledili vozilo in prijeli storilca omenjenega kaznivega dejanj- Kriminalisti so osumljenega pridržali in v 48 urah s kazensko ovadbo odpeljali na zaslišanje k preiskovalni sodnici koprskega okrožnega sodišča, ki je po predlogu državne tožilke zanj odredila pripor. 

Na Primorskih novicah so še izvedeli, da naj vi  se 36-letni osumljeni policistom predal na območju Spodnjih Škofij. Policisti so mu pred tem že nekaj časa sledili. Še pred aretacijo je v okolici Škofij iz avtomobila izpustil tudi žrtev. Storilca naj bi bila dva, eden je očitno pobegnil. V ozadju petkove drame naj bi bila menda nesoglasja med poslovnimi partnerji, so zapisali. 

dezurni@styria-media.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:16 27. Januar 2023.

    Spet Janez in Franc...

  • 08:53 27. Januar 2023.

    V španoviji je še vsak konj crknil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.