Slovenija
6293 ogledov

Ugrabitev: V Izoli na silo v vozilo spravili domačina

policija Anže Petkovšek policija
V ozadju petkove drame naj bi bila menda nesoglasja med poslovnimi partnerji, so zapisali.

Primorske novice poročajo o drami v Izoli, o ugrabitvi, ki se je zgodila prejšnji teden. Na koprski policijski upravi so jim včeraj potrdili, da so pred tednom dni obravnavali kaznivo dejanje ugrabitve in izsiljevanja.

Kot so izvedeli, je od nedelje v koprskem priporu tuji državljan, ki naj bi živel v okolici Kopra. Po podatkih Primorskih novic je žrtev doma iz Izole, še eden od domnevnih storilcev pa je menda na begu.

Anita Leskovec, predstavnica za odnose z javnostmi, je za novice potrdila, da je koprski operativno komunikacijski center minuli petek v popoldanskih urah dobil obvestilo, da so neznani storilci v Izoli na silo v vozilo spravili domačina. Policisti in kriminalisti koprske uprave so takoj začeli iskati vozilo in ugrabljenega Izolana, še isti dan izsledili vozilo in prijeli storilca omenjenega kaznivega dejanj- Kriminalisti so osumljenega pridržali in v 48 urah s kazensko ovadbo odpeljali na zaslišanje k preiskovalni sodnici koprskega okrožnega sodišča, ki je po predlogu državne tožilke zanj odredila pripor. 

Na Primorskih novicah so še izvedeli, da naj vi  se 36-letni osumljeni policistom predal na območju Spodnjih Škofij. Policisti so mu pred tem že nekaj časa sledili. Še pred aretacijo je v okolici Škofij iz avtomobila izpustil tudi žrtev. Storilca naj bi bila dva, eden je očitno pobegnil. V ozadju petkove drame naj bi bila menda nesoglasja med poslovnimi partnerji, so zapisali. 

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 3