Ujeli 4 afganistanske in 7 somalskih ilegalcev

Foto: Žurnal 24
Foto: Žurnal 24
Krški policisti so včeraj nekaj po 19. uri v bližini Prušnje vasi zaradi suma nezakonitega prehoda državne meje ustavili voznika osebnega avtomobila chrysler voyager.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Krškega so med postopkom ugotovili, da 28-letni državljan Bosne in Hercegovine v avtomobilu prevaža 11 tujcev, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop in bivanje v Sloveniji.

Zaradi suma prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države so vozniku, štirim državljanom Afganistana in sedmim državljanom Somalije odvzeli prostost in jih pridržali. Zasegli so tudi osebni avtomobil. Med tujci je bilo pet otrok in mladoletnikov. Osemindvajsetletnega osumljenca bodo policisti ovadili zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države. Državljane Afganistana in Somalije bodo po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom, so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.