Ujet: Čez mejo z deset kilogrami droge

Foto: FURS Gruškovje droga avto Foto: FURS Gruškovje droga avto Foto: FURS Gruškovje droga avto Foto: FURS Gruškovje droga avto Foto: FURS Gruškovje droga avto Foto: FURS Gruškovje droga avto
Na mejnem prehodu Gruškovje odkrili skoraj 10 kilogramov marihuane.
Oglej si celoten članek

Preiskovalci Mobilnega oddelka Finančne uprave Maribor so v nedeljo na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje odkrili 10 zavojev konoplje. Droga je bila skrita v rent-a-car vozilu v prirejenem prostoru prtljažnika. 

Analiza je pokazala, da je bilo v zavojih 9,5 kilograma konoplje. Voznika, hrvaškega državljana, so s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu preiskovalnem sodniku na Ptuju. Ta je zanj odredil pripor. 

Za očitano kaznivo dejanje vozniku grozi kazen od enega do desetih let zapora. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:28 8. Junij 2017.

    cca 20000eur na debelo in cca 100000eur na drobno bi nekdo zaslužil.če bi bila legalizirana bi bila zadeva brezpredmetna ,torej …

  • 13:19 8. Junij 2017.

    Na onem zavojčku pa piše marihuana. Kaj pa je to marihuana?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.