Ukradel pol tone vegete

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za deset mesecev v zapor, ker je ukradel pol tone vegete.
Oglej si celoten članek

51-letnik bo moral za deset mesecev v zapor, ker je iz skladišča Podravke v Koprivnici na Hrvaškem ukradel 419,5 kg vegete, 329 zavojčkov mešanice začimb Fant, 192 juh v prašku, 64 kock za juho, 43 pudingov, 10 vrečk šlag pene, 14 kg začimb in 1,5 kg popra.

"Osem let sem se tožaril z bivšo soprogo glede ločitve in delitve premoženja. Imeli smo lepo hišo, brez katere sem ostal. Moral sem vzeti kredit, da plačam sodišče. Bil sem potisnjen v kot, iz katerega nisem videl izhoda," je po poročanju 24sata Franjo L. povedal na sodišču. "Prisiljen sem bil v krajo, da poplačam kredit za hišo, ki sva jo s sinom kupila v Podravski Selnici. Ne delam od feburarja, sin je prav tako brezposeln. Oba iščeva delo, da imava za kredit, kruh in vodo."

Okrajno sodišče v Koprivnici ga je po poroočanju portala obsodilo na deset mesecev zapora in dve leti pogojno.

"Vem, da sem prizadel veliko ljudi, predvsem v Podravki, kjer sem delal. Priznal sem krivdo in prosil nadrejene, da mi oprostijo. Da mi trgajo od plače, dokler ne odplačam vsega blaga, samo da mi ostane za kruh in mleko, a nič ni pomagalo," je povedal skrušeni Franjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:43 24. Maj 2013.

    EVO !!! To ti je podoba današnje civilizacije : človeka potisniti na rob preživetja ! To ti je pa reeeeesss …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.