Ukradel za 1.000, škode za 90.000 evrov

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Okoli šeste ure so policisti prejeli klic anonimnega klicatelja, da bo nekdo v večernih urah kradel.
Oglej si celoten članek

Jeseniški  policisti  so  se  včeraj okoli 18. ure odzvali na klic  anonimnega  občana, ki je v telefonski prijavi na anonimno telefonsko številko  policije 080 1200 naznanil sum, da bi neznani storilec na območju Jesenic  v  večernem  času  lahko  izvrševal  kazniva  dejanja  s  področja premoženjske  kriminalitete. 

Ukradel za tisoč evrov, škode za 90 tisoč evrov

Policisti so pri redni kontroli območij pri enem od trgovskih centrov na območju Jesenic prijeli 50-letnega Jeseničana. Policisti sumijo, da je okoli 21. ure iz prostorov gospodarske družbe, ki se ukvarja  z energetsko dejavnostjo, odtujil za okoli tisoč evrov barvnih kovin. Z dejanjem je povzročil še za okoli 90 tisoč evrov materialne škode, so sporočili s PU Kranj.

Policisti so o dogodku obveščali preiskovalno sodnico in državno tožilko, na kraju pa so opravili še ogled. O dejanju 50-letnika bodo s kazensko ovadbo obveščali še pristojno državno tožilstvo. Za kaznivo dejanje se storilec kaznuje z zaporom do petih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.