Ukradel za en šop Smrkcev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trinajstletnega belgijskega dečka so Smrkci očitno tako "začarali", da si v trgovini ni mogel pomagati. Ukradel je namreč za 600 evrov majhnih figuric Smrkcev.
Oglej si celoten članek

Najstnik je skupaj z mamo obiskal trgovino s priljubljenimi modrimi risanimi junaki v belgijskem mestu Ghent. Med ogledom različnih plišastih in drugih igrač v obliki Smrkcev je izkoristil nepozornost matere in si v žep stlačil za šop malih modrih igračk, poroča France24.

A kraja ni mogla ostati skrita očem varnostnika, ki je z varnostno kamero budno bdel nad kupci. Kot je sporočila policija, so najstnika skupaj z mamo po odhodu iz trgovine pospremili v posebno sobo, kjer je 13-letnik krajo v vrednosti 600 evrov tudi priznal.

Letos so omenjeni risani junaki spet postali slavni zaradi filmske različice risanke, ki si jo boste lahko v 3D-tehniki ogledali tudi v slovenskih kinematografih od avgusta dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.