Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Ukradel za en šop Smrkcev

Smrketa Reuters
Trinajstletnega belgijskega dečka so Smrkci očitno tako "začarali", da si v trgovini ni mogel pomagati. Ukradel je namreč za 600 evrov majhnih figuric Smrkcev.

Najstnik je skupaj z mamo obiskal trgovino s priljubljenimi modrimi risanimi junaki v belgijskem mestu Ghent. Med ogledom različnih plišastih in drugih igrač v obliki Smrkcev je izkoristil nepozornost matere in si v žep stlačil za šop malih modrih igračk, poroča France24.

A kraja ni mogla ostati skrita očem varnostnika, ki je z varnostno kamero budno bdel nad kupci. Kot je sporočila policija, so najstnika skupaj z mamo po odhodu iz trgovine pospremili v posebno sobo, kjer je 13-letnik krajo v vrednosti 600 evrov tudi priznal.

Letos so omenjeni risani junaki spet postali slavni zaradi filmske različice risanke, ki si jo boste lahko v 3D-tehniki ogledali tudi v slovenskih kinematografih od avgusta dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.