Ukradel znak za omejitev

Foto: Profimedia
Znak, ki je stal na regionalni cesti, je izginil.
Oglej si celoten članek

Policiste Policijske postaje Bovec so obvestili, da je z regionalne ceste Žaga - Učja izginil prometni znak. Znak, ki omejuje hitrost na 30 kilometrov na uro, je izginil. 

Neznani storilec je s tem povzročil za približno 50 evrov materialne škode. Bovški policisti bodo v zvezi z omenjenim protipravnim ravnanjem ustrezno ukrepali, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Znižanje hitrosti Mimo Kranja, Maribora in Celja pozimi omejitev hitrosti

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:53 8. November 2017.

    Ha, ha, ha...., jako mudo. Pa sploh veste, koliko takih znakov pokradejo za namen, da vsemu svetu oznanijo, koliko let …

  • 18:21 7. November 2017.

    yu-ga je imela omejitev na 60 in ni bilo Nč manj mrtvih, kot pa sedaj; zaprite vse kraje, da bodo …

  • 18:17 7. November 2017.

    sploh ne nucate znaka za 30, samo kraj in že imate omejitev na 50, kar se v kraju najbolj obnese …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.