Ultra uspavala Sajovica

Foto: Žurnal24 Borut Sajovic, spanje, državni zbor Foto: Žurnal24 Borut Sajovic, spanje, državni zbor Foto: Žurnal24 Borut Sajovic, spanje, državni zbor
Zaspal. Biti župan in poslanec je očitno naporno. Borut Sajovic je dremal na preiskovalni komisiji.
Oglej si celoten članek

Spanec. Z argumentom za ločitev poslanske in županske funkcije je  postregel Borut Sajovic, poslanec LDS, ki je hkrati župan Tržiča (in kandidira za nov mandat). Naš fotograf ga je ujel, ko je nekajkrat zadremal kar na seji preiskovalne komisije o kreditiranju Ultre.

Urbanija ni za pingpong
Poslanski preiskovalci so zaslišali Miloša Urbanijo, ki je bil do konca leta 2004 direktor Ultre. Na vprašanje predsednika komisije Rudolfa Petana (SDS), ali je Ultra javnosti dajala napačne podatke, je odgovoril: "Jaz se ne bom šel tega pingponga z vami na političnem terenu." Urbanija je dejal, da se Ultra na razpise v Sloveniji ne namerava več prijavljati. So "preprosto izguba časa".

SMS-sporočila Vizjaka in Petana
Poslanec SDS Andrej Vizjak je komisiji zagotavljal, da podatkov o kreditih Ultre ni dobil od bivšega predsednika uprave Draška Veselinoviča (LDS). Je pa komisiji dovolil, da pridobi njegovo SMS-sporočilo predsedniku uprave Državne založbe Slovenije Bojanu Petanu. Trdi, da se je z njim zanimal za povezavo med dvema singapurskima družbama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.