Slovenija
23 ogledov

Ultra uspavala Sajovica

Borut Sajovic, spanje, državni zbor
1/3
Žurnal24 main
Zaspal. Biti župan in poslanec je očitno naporno. Borut Sajovic je dremal na preiskovalni komisiji.

Spanec. Z argumentom za ločitev poslanske in županske funkcije je  postregel Borut Sajovic, poslanec LDS, ki je hkrati župan Tržiča (in kandidira za nov mandat). Naš fotograf ga je ujel, ko je nekajkrat zadremal kar na seji preiskovalne komisije o kreditiranju Ultre.

Urbanija ni za pingpong
Poslanski preiskovalci so zaslišali Miloša Urbanijo, ki je bil do konca leta 2004 direktor Ultre. Na vprašanje predsednika komisije Rudolfa Petana (SDS), ali je Ultra javnosti dajala napačne podatke, je odgovoril: "Jaz se ne bom šel tega pingponga z vami na političnem terenu." Urbanija je dejal, da se Ultra na razpise v Sloveniji ne namerava več prijavljati. So "preprosto izguba časa".

SMS-sporočila Vizjaka in Petana
Poslanec SDS Andrej Vizjak je komisiji zagotavljal, da podatkov o kreditih Ultre ni dobil od bivšega predsednika uprave Draška Veselinoviča (LDS). Je pa komisiji dovolil, da pridobi njegovo SMS-sporočilo predsedniku uprave Državne založbe Slovenije Bojanu Petanu. Trdi, da se je z njim zanimal za povezavo med dvema singapurskima družbama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.