Umor pred očmi otrok

Foto: Žurnal24 Hiša, kjer se je zgodil umor. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
32-letnik, šlo naj bi za D. M., je v Ormožu ubil svojo nekdanjo partnerico. Umor se je zgodil pred očmi njenega sedanjega partnerja in otrok.
Oglej si celoten članek

V Mihovcih pri Ormožu se je zjutraj zgodil umor v družinskem krogu, so povedali na PU Maribor. 32-letni domačin, šlo naj bi za D. M. iz kraja Podgorci, naj bi zaradi ljubosumja ubil svojo nekdanjo partnerico.

D. M., ki je bil že obsojen na dve leti pogojne kazni, je preiskovalni sodnik na predlog policije izrekel prepoved približevanja že 2. novembra zaradi nasilnega vedenja do partnerice, nato je bil ukrep podaljšan do 22. decembra. Umor se je zgodil v stanovanju žrtve (nesrečnico je morilec po poročanju Kanala A večkrat zabodel) pred očmi sedanjega partnerja in njenih dveh mlajših otrok. "Za otroka je poskrbljeno, smo ju pomirili in sta na varnem," je pojasnila direktorica Centra za socialno delo Ormož Darja Nadelsberger Bene. Po neuradnih informacijah naj bi bila otroka, ki so ju po poročanju Kanala A takoj prepeljali k sorodnikom, neposredni priči zločina. Policisti poskušajo tudi ugotoviti, zakaj njen sedanji partner ni poskušal preprečiti umora in je, kot poroča že omenjena televizija, pobegnil s kraja zločina.

Hiša, kjer se je zgodil umor. ©  Barbara Bradač

 

V času prepovedi približevanja naj D. M. do žrtve ne bi bil nasilen, a preiskovalni sodnik je ob podaljšanju prepovedi približevanja prepovedal tudi nadlegovanje po telekomunikacijskih sredstvih. D. M. je svojo nekdanjo partnerico večkrat zabodel, zato je na kraju zločina zaradi poškodb umrla. Policijo naj bi o umoru obvestila hčerka žrtve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.