Umrl med menjavanjem pnevmatike

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Brez nesreč v minulem dnevu in noči ni šlo. Na Dolenjskem je umrl moški, v katerega je trčilo osebno vozilo.
Oglej si celoten članek

Na Dolenjskem se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Okoli 20.40 ure je na državni cesti med Novim mestom in Trebnjem pri Karteljevem prišlo do nesreče, v kateri je umrl 46-letni moški iz okolice Novega mesta. Moški je pri menjavi poškodovane pnevmatike na svojem vozilu iz neznanega razloga padel po vozišču. Takrat je po cesti, pravilno v smeri svoje vožnje, pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Črnomlja in na tleh ležečega pešca prevozil. Hudo poškodovani pešec je bil odpeljan v bolnico, kjer je zaradi poškodb umrl.

Policisti še ugotavljajo, ali je moškega že pred tem kdo povozil.

Brez nesreč ni šlo tudi na drugih območjih Slovenije, k sreči pa so se te povečini končale brez hudih poškodb. 41-letni Tržačan na motornem kolesu je pred naseljem Idrsko v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste na travnato brežino in padel. Pri tem se je telesno poškodoval, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v šempetrsko bolnico, so sporočili iz PU Nova Gorica.

Zvečer je prišlo do nesreče na Dečkovi cesti v Celju, v kateri sta trčili vozili. V nesreči ni bilo poškodovanih. Na cesti Kozje-Bistrica v občini Kozje sta trčila voznika motornega in osebnega vozila. Poškodovanega motorista so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Celje. V občini Šenčur sta trčili osebni vozili, dve osebi so prepeljali v bolnišnico, so zapisali na strani Uprave za zaščito in reševanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:21 18. September 2011.

    keri lapsus :)

  • 09:13 18. September 2011.

    Meni ni jasno kdaj voznik postane pešec. Očitno takrat ko stopi iz vozila in menja pnevmatiko!

  • 08:04 18. September 2011.

    In na čem je pešec menjal pnevmatiko???<br />Mal preverite kaj napišete,tale je žal nebuloza!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.