Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Umrl med menjavanjem pnevmatike

Pnevmatika Shutterstock
Brez nesreč v minulem dnevu in noči ni šlo. Na Dolenjskem je umrl moški, v katerega je trčilo osebno vozilo.

Na Dolenjskem se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Okoli 20.40 ure je na državni cesti med Novim mestom in Trebnjem pri Karteljevem prišlo do nesreče, v kateri je umrl 46-letni moški iz okolice Novega mesta. Moški je pri menjavi poškodovane pnevmatike na svojem vozilu iz neznanega razloga padel po vozišču. Takrat je po cesti, pravilno v smeri svoje vožnje, pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Črnomlja in na tleh ležečega pešca prevozil. Hudo poškodovani pešec je bil odpeljan v bolnico, kjer je zaradi poškodb umrl.

Policisti še ugotavljajo, ali je moškega že pred tem kdo povozil.

Brez nesreč ni šlo tudi na drugih območjih Slovenije, k sreči pa so se te povečini končale brez hudih poškodb. 41-letni Tržačan na motornem kolesu je pred naseljem Idrsko v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste na travnato brežino in padel. Pri tem se je telesno poškodoval, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v šempetrsko bolnico, so sporočili iz PU Nova Gorica.

Zvečer je prišlo do nesreče na Dečkovi cesti v Celju, v kateri sta trčili vozili. V nesreči ni bilo poškodovanih. Na cesti Kozje-Bistrica v občini Kozje sta trčila voznika motornega in osebnega vozila. Poškodovanega motorista so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Celje. V občini Šenčur sta trčili osebni vozili, dve osebi so prepeljali v bolnišnico, so zapisali na strani Uprave za zaščito in reševanje.

Komentarjev 3
  • Alen Pajić 11:21 18.september 2011.

    keri lapsus :)

  • KOJAK 09:13 18.september 2011.

    Meni ni jasno kdaj voznik postane pešec. Očitno takrat ko stopi iz vozila in menja pnevmatiko!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:04 18.september 2011.

    In na čem je pešec menjal pnevmatiko???Mal preverite kaj napišete,tale je žal nebuloza!