"Počilo je kot bomba, potem se je močno kadilo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Tragedija, v kateri je umrl 39-letni domačin, pretresa Renče.
Oglej si celoten članek

Primorske novice poročajo o tragični nesreči, v kateri je ob pol enajstih dopoldne umrl 39-letni domačin iz okolice Renč, ki se je s kombijem z visoko hitrostjo zaletel v zadnji del parkiranega avtobusa ob cesti. Kot so zapisali, so morali gasilci razrezati pločevino kabine kombija, da so ga lahko potegnili na prosto, a mu niso več mogli pomagati.

"Počilo je kot bomba, potem pa se je močno kadilo," je za Primorske novice povedal očividec. Razlog, zakaj je voznik kombija zapeljal desno s ceste in brez zaviranja trčil v avtobus, še ni znan. Je bil pa avtobus v času nesreče prazen, poročajo Primorske novice. Policisti naj bi tujo krivdo izključili.

dezurni@zurnal24.si

Tragično Znane podrobnosti silovitega trčenja, v katerem so umrli štirje mladi ljudje

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:04 30. Julij 2020.

    vzrok smeti bojo tak napisali korona...da je mozakaru tik pred nesreco sila hodila... autobusaru pa bojo skifi kazen napisali

  • 22:47 30. Julij 2020.

    Kdor ga je poznal in pozna situacijo se ne cudi...

  • 22:26 30. Julij 2020.

    Telfončkar in pisec zgodb,ki jih piše živlenje,sploh so veliki umetniki podobnih veščin vozniki kombijev in podobnega sranja!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.