Umrl pred očmi 13-letnega sina

Foto: Žurnal24 Najbolj tragično je dejstvo, da je bil smrti očeta priča njegov 13-letni sin, ki
V dveh ločenih prometnih nesrečah sta na petkov večer v bližini Osijeka in Dubrovnika umrla dva pešca. Neprevidni oče umrl pred očmi sina.
Oglej si celoten članek

Okoli sedme ure zvečer se je na regionalni cesti pred Dubrovnikom  zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 65-letni pešec. Tragedijo je povzročil 46-letnik, ki je vozil avtomobil znamke Mercedes. Zaradi neprilagojene hitrosti ga je zaneslo s ceste, pri čemer je zbil pešca, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Policija je za hrvaški Index.hr potrdila, je bil voznik pijan. V krvi je imel 0,8 promila alkohola. Proti 46-letniku je bila že podana kazenska ovadba.

Umrl pred očmi 13-letnega sina
Drugi pešec je umrl na osiješki obvoznici. 48-letnik je zatem, ko se mu je pokvaril avto, izstopil iz vozila z namenom, da zaustavi avto in zaprosi za pomoč.  Le nekaj trenutkov zatem ga je povozil voznik avtomobila znamke Volkswagen. 31-letnik je kasneje policistom zatrdil, da pešca ni videl. Najbolj tragično je dejstvo, da je bil smrti očeta priča njegov 13-letni sin, ki je stal ob robu ceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.