Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Umrl pred očmi 13-letnega sina

Najbolj tragično je dejstvo, da je bil smrti očeta priča njegov 13-letni sin, ki Žurnal24 main
V dveh ločenih prometnih nesrečah sta na petkov večer v bližini Osijeka in Dubrovnika umrla dva pešca. Neprevidni oče umrl pred očmi sina.

Okoli sedme ure zvečer se je na regionalni cesti pred Dubrovnikom  zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 65-letni pešec. Tragedijo je povzročil 46-letnik, ki je vozil avtomobil znamke Mercedes. Zaradi neprilagojene hitrosti ga je zaneslo s ceste, pri čemer je zbil pešca, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Policija je za hrvaški Index.hr potrdila, je bil voznik pijan. V krvi je imel 0,8 promila alkohola. Proti 46-letniku je bila že podana kazenska ovadba.

Umrl pred očmi 13-letnega sina
Drugi pešec je umrl na osiješki obvoznici. 48-letnik je zatem, ko se mu je pokvaril avto, izstopil iz vozila z namenom, da zaustavi avto in zaprosi za pomoč.  Le nekaj trenutkov zatem ga je povozil voznik avtomobila znamke Volkswagen. 31-letnik je kasneje policistom zatrdil, da pešca ni videl. Najbolj tragično je dejstvo, da je bil smrti očeta priča njegov 13-letni sin, ki je stal ob robu ceste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.