Umrla je Fani Eršte

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Umrla je brezdomka Fani Eršte, ki se je lani potegovala za predsedniški položaj.
Oglej si celoten članek

V novomeški bolnišnici so za Dolenjski list potrdili, da je v soboto pri njih umrla brezdomka Fani Eršte.

Erštetova je lani napovedala, da se bo potegovala za predsedniško funkcijo, vendar uradne kandidature ni vložila, saj ni zbrala dovolj podpisov.

Izdalo jo je srce

Nekdanji poslanec Zaresa Franci Kek je na Twitterju zapisal: "V soboto dopoldne je zaradi težav s srcem v novomeški bolnišnici umrla naša Fani."

In še: "Fani, kam greš?" "Na vlak." "Ja, ampak kam?" "Ko si utrujen, ne razmišljaš, kam." Odpeljala se je.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 00:53 23. Januar 2013.

    Preberite si članek (tu na Žurnalu) z naslovom "Kdo je predsedniška kandidatka Fani?", kjer na koncu piše:<br /><br />"Po komentarjih …

  • 20:36 22. Januar 2013.

    Vsi napadate komentar od "frnazzi" (21.1.2013, 12:57), tudi jaz ne bi nikoli zanjo rekel da je "gnoj". No way. Ampak …

  • 18:50 21. Januar 2013.

    Od kod vam podatek ,da je brezdomka????? Že nekaj let je imela neprofitno stanovanje!<br />Ne glede na njeno obnašanje do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.