Umrla še mlada voznica

Foto: Miamedia Prometna nesreča v Javniku Foto: Miamedia Prometna nesreča v Javniku Foto: Miamedia Prometna nesreča v Javniku
Po hudi prometni nesreči v Javniku sta živeljenej izgubili dve osebi. Za nesrečo krivo prehitevanje mlade voznice.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, je bilo v nesreči, ki se je zgodila okoli 15. ure, skupno udeleženih osem oseb. Ena oseba je umrla na kraju, dve sta se borili za življenje, še dve sta dobili hude telesne poškodbe.

V bolnišnici je kasneje umrla tudi 19-letna voznica.

Čelno trčenje

Nesrečo je povzročila 19-letnica, ki je na cesti Maribor-Dravograd v Javniku prehitevala osebno vozilo pred seboj. Pri tem je čelno trčila v vozilo 52-letnika, ki se je pripeljal nasproti.
Moški je poškodbam podlegel na kraju, hudo poškodovan je bil tudi mladoletni sopotnik voznice in je na zdravljenju v mariborskem kliničnem centru. V nesreči je bilo udeleženih še pet drugih oseb, najmanj dve sta hudo poškodovani.

Pomagal helikopter

Pri  reševanju  in prevozu ponesrečenih v mariborski klinični center je reševalcem in gasilcem  pomagala še posadka policijskega helikopterja. Zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, je bila cesta več ur v celoti zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.