Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Umrla še mlada voznica

Prometna nesreča v Javniku
1/3
Miamedia
Po hudi prometni nesreči v Javniku sta živeljenej izgubili dve osebi. Za nesrečo krivo prehitevanje mlade voznice.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, je bilo v nesreči, ki se je zgodila okoli 15. ure, skupno udeleženih osem oseb. Ena oseba je umrla na kraju, dve sta se borili za življenje, še dve sta dobili hude telesne poškodbe.

V bolnišnici je kasneje umrla tudi 19-letna voznica.

Čelno trčenje

Nesrečo je povzročila 19-letnica, ki je na cesti Maribor-Dravograd v Javniku prehitevala osebno vozilo pred seboj. Pri tem je čelno trčila v vozilo 52-letnika, ki se je pripeljal nasproti.
Moški je poškodbam podlegel na kraju, hudo poškodovan je bil tudi mladoletni sopotnik voznice in je na zdravljenju v mariborskem kliničnem centru. V nesreči je bilo udeleženih še pet drugih oseb, najmanj dve sta hudo poškodovani.

Pomagal helikopter

Pri  reševanju  in prevozu ponesrečenih v mariborski klinični center je reševalcem in gasilcem  pomagala še posadka policijskega helikopterja. Zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, je bila cesta več ur v celoti zaprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.