Uprava Mercatorja ni dobila pisma

Foto: Žurnal24 Prvi mož Mercatorja Žiga Debeljak. (Foto: Žurnal24)
Uprava Mercatorja ni dobila nobenega pisma, pod katerimi bi bili podpisani delavci v hrvaškem Mercatorju in v katerem naj bi opisovali nemogoče razmere, so nam povedali pri največjem trgovcu.
Oglej si celoten članek

Želimo vas opozoriti na čudno dogajanje v Mercatorju Hrvaška,“ je začetek pisma, ki ga je včeraj objavil hrvaški portal Index.hr in ki naj bi ga hrvaški delavci poslali predsedniku uprave Mercatorja Žigi Debeljaku. V njem piše, da vodstvo Mercatorja H dela slabo, da primanjkuje izdelkov in da se zato sramotijo pred kupci ter da je vse manj zaposlenih, hkrati pa vodstvo trgovcem nalaga vse več dela.

Informacijo smo preverili v Mercatorju, kjer so nam povedali, da Debeljak ni dobil nobenega pisma, pod katerim bi bili podpisani delavci Mercatorja H. Glede očitka v pismu, ki ga je objavil Index.hr, da želi očitno nekdo zmanjšati ugled Mercatorja H, da bi ga potem poceni prodal, pa v slovenskem Mercatorju pravijo, da nihče ne razmišlja o prodaji na Hrvaškem, saj dosegajo odlične rezultate, kljub slabšim gospodarskim razmeram na trgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.