Slovenija
24 ogledov

Uprava Mercatorja ni dobila pisma

Prvi mož Mercatorja Žiga Debeljak. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Uprava Mercatorja ni dobila nobenega pisma, pod katerimi bi bili podpisani delavci v hrvaškem Mercatorju in v katerem naj bi opisovali nemogoče razmere, so nam povedali pri največjem trgovcu.

Želimo vas opozoriti na čudno dogajanje v Mercatorju Hrvaška,“ je začetek pisma, ki ga je včeraj objavil hrvaški portal Index.hr in ki naj bi ga hrvaški delavci poslali predsedniku uprave Mercatorja Žigi Debeljaku. V njem piše, da vodstvo Mercatorja H dela slabo, da primanjkuje izdelkov in da se zato sramotijo pred kupci ter da je vse manj zaposlenih, hkrati pa vodstvo trgovcem nalaga vse več dela.

Informacijo smo preverili v Mercatorju, kjer so nam povedali, da Debeljak ni dobil nobenega pisma, pod katerim bi bili podpisani delavci Mercatorja H. Glede očitka v pismu, ki ga je objavil Index.hr, da želi očitno nekdo zmanjšati ugled Mercatorja H, da bi ga potem poceni prodal, pa v slovenskem Mercatorju pravijo, da nihče ne razmišlja o prodaji na Hrvaškem, saj dosegajo odlične rezultate, kljub slabšim gospodarskim razmeram na trgu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.