Skoraj ves mesec bo delovanje urgence zelo omejeno

Foto: Facebook Splošna bolnišnica Trbovlje.
Foto: Facebook Splošna bolnišnica Trbovlje.
Tri tedne bo dostop do urgentnega centra močno omejen.
Oglej si celoten članek

Zaradi priprave prostora in montaže novega CT aparata bo od torka, 2. aprila, od 12. ure do ponedeljka, 22. aprila, do 7. ure delovanje Urgentnega centra Splošne bolnišnice Trbovlje močno omejeno, so sporočili iz trboveljske bolnišnice.

Bolnike, ki bi v času omejenega delovanja urgentnega centra potrebovali pregled zaradi poslabšanja ali novonastalih bolezenskih stanj naprošajo, da obiščejo enoto hitrih pregledov v zdravstvenem domu, kateremu pripadajo, so še sporočili iz bolnišnice.

Menjajo direktorja

Pred nekaj dnevi je svet trboveljske bolnišnice je začel postopek razrešitve direktorja Metoda Kurenta, ki mu očitajo negativno poslovanje zavoda. Kurent meni, da gre za politično odločitev.

Kurentu očitajo negativno poslovanje zavoda; po neuradnih podatkih naj bi imela bolnišnica izgubo v višini približno dveh milijonov evrov. Kurent, ki je na položaj prišel leta 2021, je potrdil, da je finančno stanje negativno, v podrobnejše številke pa se ni spuščal.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:42 29. Marec 2024.

    Samo za primerjavo Srbi so v času epidemije adhock odprli dve popolnoma opremljeni bolnišnici v Kruševcu in Batajnici. Popolnoma opremljene …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.