Uslužbenka zavoda mu je ukradla skoraj 20.000 evrov

Foto: Anže Petkovšek NLB plačilna kartica
Foto: Anže Petkovšek NLB plačilna kartica
Ob preiskavi na domu so našli manjši del plena in material za dopolnitev ovadbe.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Slovenske Bistrice so zaključili preiskavo tatvine in prijeli 31-letno osumljenko iz okolice Ptuja, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Slednja je kot zaposlena v enem izmed zavodov na območju Slovenske Bistrice uporabniku odtujila bančno kartico, ki ji je bila priložena številka PIN ter mu nato iz njegovega bančnega računa ukradla skoraj 20.000 evrov.

Policisti so v sklopu hišne preiskave zasegli manjši del ukradenega denarja in manjšo količino konoplje, zoper osumljenko pa so podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Slovenija Bodite previdni, če v roke dobite takšne bankovce!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 05:31 3. Oktober 2022.

    Ne za skrpnit

  • 20:50 30. September 2022.

    hm pa parvijo da stari nimajo za domove upokojencev. zgleda da se da podražit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.