Usodno čelno trčenje na izvozu AC

Foto: Žurnal24 Voznik osebnega vozila se je čelno zaletel v tovornjak. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na štajerski avtocesti med izvozoma Šentrupert in Vransko se je okoli 16.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

Kot so za zurnal24.si povedali na celjski policijski upravi, se je nesreča zgodila, ko je 39-letni voznik, doma z območja Žalca, na avtocestnem izvozu Vransko na avtocesto zapeljal v napačni smeri in čelno trčil v 43-letnega italijanskega voznika tovornega vozila, ki je pravilno vozil iz smeri Celja proti Ljubljani. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Iz Poklicne gasilske enote Celje so ob tem sporočili, da je bilo na kraju nesreče deset poklicnih gasilcev s štirimi gasilskimi vozili.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo že devet ljudi, od tega sedem samo v aprilu. Štirje so življenje izgubili prav na avtocesti A1. Lani v enakem obdobju je na Celjskem v prometnih nesrečah umrlo šest ljudi.

Avtocesta proti Ljubljani je bila zaradi nesreče več ur zaprta za promet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.