Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Usodno čelno trčenje na izvozu AC

Voznik osebnega vozila se je čelno zaletel v tovornjak.
1/6
Žurnal24 main
Na štajerski avtocesti med izvozoma Šentrupert in Vransko se je okoli 16.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega vozila.

Kot so za zurnal24.si povedali na celjski policijski upravi, se je nesreča zgodila, ko je 39-letni voznik, doma z območja Žalca, na avtocestnem izvozu Vransko na avtocesto zapeljal v napačni smeri in čelno trčil v 43-letnega italijanskega voznika tovornega vozila, ki je pravilno vozil iz smeri Celja proti Ljubljani. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Iz Poklicne gasilske enote Celje so ob tem sporočili, da je bilo na kraju nesreče deset poklicnih gasilcev s štirimi gasilskimi vozili.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo že devet ljudi, od tega sedem samo v aprilu. Štirje so življenje izgubili prav na avtocesti A1. Lani v enakem obdobju je na Celjskem v prometnih nesrečah umrlo šest ljudi.

Avtocesta proti Ljubljani je bila zaradi nesreče več ur zaprta za promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.