Ustavil ga je šele policijski pes

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Družinsko nasilje. Najprej grozil mami, nato pa razbijal in s signalno pištolo streljal v hiše sosedov.
Oglej si celoten članek

V petek nekaj po polnoči je stanovalce v Košaškem dolu s streljanjem raket prebudil 30-letni domačin. Obstreljevanje domače hiše mu je želela preprečiti mati, a ji je zagrozil, da jo bo ubil, zato se je umaknila.

Nasilnež se je po strelskem pohodu pomiril šele, ko je policija uporabila psa z nagobčnikom.
PU Maribor

Kot nam je potrdil Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik policije, je družina njihova stara znanka. Pred slabim letom in pol je v hiši Kozeljevih namreč brat tokratnega nasilneža brez povoda do smrti zabodel svojega dedka, umor mame pa mu je preprečil oče. Ta naj bi tudi tokrat o nasilnem vedenju zdaj starejšega sina obvestil 
policijo.

Obvladali so ga s prisilo
"Pred našim prihodom je odšel tudi do dveh sosednjih stanovanjskih hiš, kjer je razbil steklo vhodnih vrat, okno in predmet na dvorišču ter izstrelil več signalnih nabojev. Sosed je moral celo pogasiti manjše tlenje na tleh, posledico streljanja," je pojasnil Lampret. Ker se tudi na prigovarjanje policije ni umiril, je ta uporabila policijskega psa z nagobčnikom. Po prijetju so ga odpeljali v psihiatrično bolnišnico, kjer ostaja na zdravljenju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.