Ustavila avto, vanj trčil tovornjak

Foto: PGD Slovenske Konjice Nesreča Tepanje Foto: PGD Slovenske Konjice Nesreča Tepanje Foto: PGD Slovenske Konjice Nesreča Tepanje Foto: PGD Slovenske Konjice Nesreča Tepanje
Prometna nesreča na štajerski avtocesti. Voznica ustavila avto, nameravala postaviti varnostni trikotnik, v tistem pa je v njeno vozilo trčil Romun, ki je vozil tovorno vozilo.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo okrog 500 metrov od počivališča Tepanje v smeri Maribora. "Voznici je v avtu postalo slabo, zato je zapeljala skrajno desno in vozilo ustavila. Policistom je povedala, da se je čez nekaj trenutkov želela vključiti nazaj v promet, vendar je vozilo zatajilo," za Žurnal24 pove Peter Pungartnik s celjske policijske uprave. "Voznica si je nameravala nadeti odsevni jopič in postaviti varnostni trikotnik, vendar je bila že prepozna. V tistem je vanjo trčil 34-letni Romun," dodaja Pungartnik.

Romun se zaradi prevelike hitrosti in prekratke varnostne razdalje ni mogel pravočasno zaustaviti, policisti mu bodo izrekli globo zaradi povzročitve prometne nesreče.

Na fotografijah je opaziti tudi otroški sedež, vendar otroka 48-letna voznica s seboj ni imela. Sama je bila v nesreči lažje poškodovana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:05 19. Julij 2014.

    Samo Policija in njihov PR to vedo !So kampelci al niso !

  • 15:03 19. Julij 2014.

    Komentirate samo za to da se oglasite. AC ima na tem delu- klanec - 3 z besedo tri pasove in …

  • ak
    13:33 17. Julij 2014.

    meni se zdi predvsem nenavadno, kako je lahko romun imel prekratko varnostno razdaljo za vozilom, ki je že prej stalo... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.