Ustavili enega, ujeli dva

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Policisti so posumili, da gre za povezavo med voznikoma.
Oglej si celoten članek

V sredo ob 11.37 so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota v naselju Dolnji Lakoš ustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Toyota, poljskih registrskih oznak. Med kontrolo vozila in listin so ugotovili, da sta prometno dovoljenje in registrska tablica ponarejena. Prenarejena je bila tudi tipska nalepka in številka šasije. 

Ob 12.25 je v bližino kraja, kjer so policisti izvajali postopek zoper voznika Toyote, pripeljalo osebno vozilo znamke Lexus. Policisti so posumili, da gre za povezavo med voznika, zato so opravili tudi kontrolo drugega voznika in vozila. Izkazalo se je, da so imeli prav. Tudi v primeru drugega vozila je šlo za ponarejeno prometno dovoljenje in registrsko tablico ter tipsko nalepko in številko šasije.

Obe vozili sta bili septembra ukradeni v Italiji. Policisti so vozili zasegli. Voznikoma, 43- in 36-letnemu državljanu Poljske, so odvzeli prostost in ju bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. 

Foto: PU Murska Sobota zaseženo vozilo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.