Slovenija > Črna kronika
1173 ogledov

Ustavili enega, ujeli dva

zaseženo vozilo PU Murska Sobota
Policisti so posumili, da gre za povezavo med voznikoma.

V sredo ob 11.37 so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota v naselju Dolnji Lakoš ustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Toyota, poljskih registrskih oznak. Med kontrolo vozila in listin so ugotovili, da sta prometno dovoljenje in registrska tablica ponarejena. Prenarejena je bila tudi tipska nalepka in številka šasije. 

Ob 12.25 je v bližino kraja, kjer so policisti izvajali postopek zoper voznika Toyote, pripeljalo osebno vozilo znamke Lexus. Policisti so posumili, da gre za povezavo med voznika, zato so opravili tudi kontrolo drugega voznika in vozila. Izkazalo se je, da so imeli prav. Tudi v primeru drugega vozila je šlo za ponarejeno prometno dovoljenje in registrsko tablico ter tipsko nalepko in številko šasije.

Obe vozili sta bili septembra ukradeni v Italiji. Policisti so vozili zasegli. Voznikoma, 43- in 36-letnemu državljanu Poljske, so odvzeli prostost in ju bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. 

zaseženo vozilo | Avtor: PU Murska Sobota PU Murska Sobota

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.