V avtodomu prevažala za pet milijonov evrov marihuane

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Italijana sta v Avstrijo prišla preko Slovenije, marihuano pa sta skrila v streho avtodoma.
Oglej si celoten članek

Policija na avstrijskem Koroškem je v soboto ob rutinskem pregledu na avtocesti A11 v avtodomu z italijansko registracijo odkrila 500 kilogramov marihuane, ki bi na črnem trgu dosegla vrednost od štiri do pet milijonov evrov. Policija je pri tem aretirala Italijana, ki sta v Avstrijo pripotovala preko Slovenije.

Marihuana je bila v 500 paketih po en kilogram skrita v strehi avtodoma, še poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Paketi so bili skriti v izolaciji strešne konstrukcije. A drogo je zavohal policijski pes, nato pa so policisti avtodom odpeljali v Krumpendorf, kjer so ga natančneje pregledali.

Kam sta bila prijeta Italijana z opojnim tovorom namenjena, za zdaj še ni znano. Oba moška pa še danes zaslišuje avstrijska policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:31 17. Februar 2014.

    Imeti 500kg v strehi avtomobila je pa smrtno nevarno voziti , kajti avtodom je ves čas na meji prevračanja , …

  • 17:05 27. Oktober 2013.

    al pa tud ne, kokr se vzame ?!

  • 17:04 27. Oktober 2013.

    Jest res ne vem kje teli ljudjje dobivajo cenilce robe, al pa so vsi zadeti :)<br /><br />Anyway , šivilja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.