V avtu Slovencev, ki sta tihotapila drogo, je bila tudi njuna hči

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ko so policisti na mejnem prehodu Jelšane ustavili Slovenca, ki sta v avtomobilu imela več kot osem kilogramov droge, je bila v avtu tudi njuna 11-letna hči.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti so na mejnem prehodu Jelšane ustavili slovenski par, ki je v avtomobilu tovoril več kilogramov droge. Avto je vozila 40-letna ženska, zraven nje je bil leto starejši soprog, na zadnjem sedežu pa je bila njuna 11-letna hči, poroča 24ur.com. 

Policisti so ob pregledu avtomobila v nahrbtniku našli prepovedano drogo. Drogo so našli tudi v predalu za rezervno gumo in v vratih. Zasegli naj bi tudi beležnico s podatki o drogah in stiki v obeh državah. 

Par je v avtomobilu prevažal amfetamine, kokain, heroin, ekstazi, marihuano in hašiš. S prodajo omenjene droge bi lahko zaslužila več kot 130 tisoč evrov. 

Kot poroča 24ur.com, naj bi ju pod drobnogled vzeli zaradi anonimne prijave. Par so odpeljali v pripor na Reki. Grozi jima od enega do dvanajst let zapora. Moški bo moral sojenje počakati v priporu, žena pa bo lahko šla na prostost, če bo plačala varščino v višini nekaj več kot 27 tisoč evrov. Hči je medtem že pri starih starših.

Neverjeten tovor Hrvati prijeli par iz Kamnika

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.