Slovenija
5596 ogledov

V avtu Slovencev, ki sta tihotapila drogo, je bila tudi njuna hči

meja Saša Despot
Ko so policisti na mejnem prehodu Jelšane ustavili Slovenca, ki sta v avtomobilu imela več kot osem kilogramov droge, je bila v avtu tudi njuna 11-letna hči.

Hrvaški policisti so na mejnem prehodu Jelšane ustavili slovenski par, ki je v avtomobilu tovoril več kilogramov droge. Avto je vozila 40-letna ženska, zraven nje je bil leto starejši soprog, na zadnjem sedežu pa je bila njuna 11-letna hči, poroča 24ur.com. 

Policisti so ob pregledu avtomobila v nahrbtniku našli prepovedano drogo. Drogo so našli tudi v predalu za rezervno gumo in v vratih. Zasegli naj bi tudi beležnico s podatki o drogah in stiki v obeh državah. 

Par je v avtomobilu prevažal amfetamine, kokain, heroin, ekstazi, marihuano in hašiš. S prodajo omenjene droge bi lahko zaslužila več kot 130 tisoč evrov. 

Kot poroča 24ur.com, naj bi ju pod drobnogled vzeli zaradi anonimne prijave. Par so odpeljali v pripor na Reki. Grozi jima od enega do dvanajst let zapora. Moški bo moral sojenje počakati v priporu, žena pa bo lahko šla na prostost, če bo plačala varščino v višini nekaj več kot 27 tisoč evrov. Hči je medtem že pri starih starših.

hrvaška policija Neverjeten tovor Svet Hrvati prijeli par iz Kamnika

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.