V Blejskem jezeru našli utopljenega moškega

Foto: K. D.
Foto: K. D.
Izginil je med plavanjem.
Oglej si celoten članek

Na Blejskem jezeru je popoldan potekala iskalna akcija, v kateri so iskali tujca, ki je izginil med plavanjem od otoka proti obali. Potapljači so ga okrog 18.00 našli na globini 14. meteov. Gre za odraslega drzavljana Svice, ki je z znancem priplaval do otoka, med vračanjem proti Mlinem pa je utonil. Znanec je neuspešno poskusal z reševanjem, vendar ga zaradi zelo motne vode pod gladino ni več videl. Moški je umrl. Glede na do sedaj zbrana obvestila v dogodku ni sumljivih okoliscin, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Po informacijah oddaje 24ur naj bi sicer šlo za tujca, starega 56 let, ki naj bi bil del skupine kolesarjev, ki je na Blejsko jezero prišla iz Kranjske Gore, nato pa iskala osvežitev v jezeru. 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:34 26. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

  • 16:59 25. Julij 2022.

    Ljudje precenjujemo svoje sposobnosti v prometu, hribih, v vodi,... Kaj hitro se zgodi nesreča in na Bledu jih je bilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.