Slovenija
6298 ogledov

V Blejskem jezeru našli utopljenega moškega

Blejsko jezero K. D.
Izginil je med plavanjem.

Na Blejskem jezeru je popoldan potekala iskalna akcija, v kateri so iskali tujca, ki je izginil med plavanjem od otoka proti obali. Potapljači so ga okrog 18.00 našli na globini 14. meteov. Gre za odraslega drzavljana Svice, ki je z znancem priplaval do otoka, med vračanjem proti Mlinem pa je utonil. Znanec je neuspešno poskusal z reševanjem, vendar ga zaradi zelo motne vode pod gladino ni več videl. Moški je umrl. Glede na do sedaj zbrana obvestila v dogodku ni sumljivih okoliscin, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Po informacijah oddaje 24ur naj bi sicer šlo za tujca, starega 56 let, ki naj bi bil del skupine kolesarjev, ki je na Blejsko jezero prišla iz Kranjske Gore, nato pa iskala osvežitev v jezeru. 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Alana_Barnard
    Alana_Barnard 12:34 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in szaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................. >>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:59 25.julij 2022.

    Ljudje precenjujemo svoje sposobnosti v prometu, hribih, v vodi,... Kaj hitro se zgodi nesreča in na Bledu jih je bilo že res veliko. Takih podvigov se je treba lotevati premišljeno, običajno b paru, potem pa ljudje, ki so uspsobljeni za ...prikaži več reševanje izpostavljajo svoja življenja, običajno prostovoljno.