Gorenjska
676 ogledov

Kdo ju je videl? Pogrešajo dva Francoza

FB policijska uprava Kranj, pogrešana Francoza PU Kranj
Kranjskogorski policisti so prejeli prijavo o dveh mladoletnih Francozih, ki ju pogrešajo od včeraj, 20. julija, so nocoj sporočili s Policijske uprave Kranj.

Pogrešana je 16-letna Penelope Murat. Visoka je 155 centimetrov, suhe postave, ima rjave lase do ramen, nosi očala z dioptrijo. Oblečena je v kratke rjave hlače in modro majico s kratkimi rokavi, na levi strani ima majica logotip. Nosi rjav nahrbtnik s privezano spalno vrečo rjave barve.
Pogrešan je tudi 17-letni Swenn Gaudin Jeangoyut. Visok je 170 centimetrov, športne postave. Ima svetle lase. Tudi on je oblečen v kratke rjave hlače in modro majico s kratkimi rokavi, na levi strani logotip ter nosi nahrbnik rjave barve.
Oba mladoletna francoska državljana sta se od drugih pohodnikov ločila na območju Mlinca proti Dovški Babi. Opazili so ju na Plavškem Rovtu, pozneje pa tudi na območju Jesenic. Med temi kraji sta pešačila, lahko pa sta tudi štopala.

Vse, ki bi o pograšanih tujcih vedeli več, policija prosi, naj pokličejo na številko 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.