Zadnja novica: Streljanje v BTC, tri osebe ranjene

Foto: Bralec Streljanje BTC Foto: Bralec Streljanje BTC Foto: Bralec Streljanje BTC Foto: Bralec Streljanje BTC
Po podatkih policije so ranjene tri osebe.
Oglej si celoten članek

Okrog 13.40 so bili policisti obveščeni, da je v bližini tržnice v BTC-ju prišlo do incidenta. Kot so sporočili s PU Ljubljana, sta bili po do sedaj zbranih obvestilih dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom. Vse tri osebe so bile odpeljane v UKC Ljubljana, po prvih podatkih njihovo življenje ni ogroženo. Intervencija in aktivnosti policistov ter zbiranje obvestil na kraju še poteka, so še sporočili s PU Ljubljana. Več v članku Znane prve podrobnosti strelskega obračuna v BTC.

Foto: Bralec Streljanje BTC

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:25 17. September 2021.

    Možno je karkoli,tudi v povezavi z PCT.Žalostno ampak resnično,narod je čedalje bolj živčen.Živimo v res negotovih časih,kdo ve,kaj še sledi.

  • 14:42 17. September 2021.

    Možno, da je natakar streljal na gosta brez CPT....Hojs bo to pohvalil...

  • 14:25 17. September 2021.

    Zakaj bi se samo v filmih streljali, če se lahko tudi v Slo!? Mafije baje pri nas kolikor hočeš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.