Slovenija > Črna kronika
107109 ogledov

Znane prve podrobnosti strelskega obračuna v BTC

Streljanje BTC
1/3
Bralec
Strelski obračun se je zgodil v lokalu Kofi plac pri tržnici v BTC.

Znane so prve podrobnosti strelskega obračuna v BTC.

Vanj so vdrli za zdaj neznani moški, vrgli solzivec in začeli streljati na dva mlajša moška. Tudi ta dva naj bi odgovorila s streli iz pištole. Po navedbah ene od očividk, ki je bila v času napada v lokalu, je odjeknilo vsaj 20 strelov. 

Streljanje BTC | Avtor: Bralec Bralec

Kako hudo sta poškodovani dve osebi, ki so ju odpeljali reševalci, za zdaj ni znano. Napadalci pa so po dogodku pobegnili.

Zaradi dogodka so policisti zavarovali osrednji del BTC med tržnico in halo A. Popisujejo vse, ki imajo tam avte, na parkirišču naj bi namreč našli sledi napadalcev. 

Kot so sporočili s PU Ljubljana, sta bili po do sedaj zbranih obvestilih dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom. Vse tri osebe so bile odpeljane v UKC Ljubljana, po prvih podatkih njihovo življenje ni ogroženo. Intervencija in aktivnosti policistov ter zbiranje obvestil na kraju še poteka, so še sporočili s PU Ljubljana.

Streljanje BTC | Avtor: Bralec Bralec

Komentarjev 34
  • lara4 21:17 18.september 2021.

    V kolikor bi bila tam, bi se odzvala enako. Bi me potem zaprli??

  • Princess_Thompson 11:51 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar darklord
    darklord 19:10 17.september 2021.

    In zdaj se zdravijo v UKC za naš denar, vsi so pa na soc. pomoči in vsi oboroženi. Ne moreš verjet, GOLAZEN.