V četrtek bo znova odprt

Foto: Žurnal24 Pešci, ki jim je ob zapori na voljo celotna širina mostu, se bodo morali pojutri
Kandijski most, ki je bil zaprt od desetega avgusta, bodo vnovič odprli v četrtek.
Oglej si celoten članek

Kandijski most, na katerem od 10. avgusta menjavajo mostno dilatacijo, bodo za motorni promet znova odprli v četrtek. Te dni je prehod čez most v mestno središče mogoč le za pešce in kolesarje.

Dodatna dela
Most so zaradi prenove letos prvič zaprli na začetku maja, ko so prenavljali pločnike. Takrat so po besedah direktorja občinske uprave Saša Murtiča opazili, da tudi cestišče potrebuje novo dilatacijo – element, ki se ga vgradi v konstrukcijo mostu in omogoča raztezanje.

Dodatna dela bodo, kot je povedal Mirko Grahek, na mestni občini zadolžen za prenovo, stala deset tisoč evrov. Celotna prenova Kandijskega mostu bo tako stala 105 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.