V Dravi pri Zlatoličju našli moško truplo

Foto: Maribor24.si
Foto: Maribor24.si
Policija je potrdila, da so v reki Dravi pri Zlatoličju najverjetneje našli truplo več kot mesec dni pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so na današnji novinarski konferenci potrdili, da so danes v Dravi odkrili moško truplo. Glede na oblačila in opis sumijo, da gre najverjetneje za 20-letnega Domna Simoniča, ki ga pogrešajo od 24. februarja, ko so ga nekaj po polnoči nazadnje videli pred klubom Štuk. Policija je še navedla, da je bila odrejena sodna obdukcija, ki naj bi potrdila identiteto, vzrok in čas smrti. 

Truplo so v reki Dravi na otočnih rešetkah hidro elektrarne Zlatoličje odkrili delavci v elektrarni, nato so na pomoč poklicali gasilce, ki so truplo izvleki vode.

Kot je pred kratkim za Žurnal24 pojasnil Miran Šadl iz PU Maribor, so potapljači v številnih akcijah pregledali večji del Drave, kjer je za potop varno, območje pri jezu v Zlatoličju pa je zaradi nevarnosti ostalo neraziskano.  

Preberite še:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:10 31. Marec 2016.

    Ali policija še vedno trdi,da ne gre povezanost z obema prejšnjima primeroma ?

  • 19:28 31. Marec 2016.

    Zakaj jim nisi povedal, da Drava teče naprej in ne stoji na mestu. Morda bi komu padlo na pamet da …

  • 18:16 31. Marec 2016.

    tolko časa in truda vloženega v iskanje , enemu klincu , ki je zadolžen za rešetko dovodnega kanala na Zlatoličju, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.