V eni noči povzročil dve nesreči in obakrat pobegnil

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Trčil v pešca in avtobus ter obakrat pobegnil.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 5.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o prometni nesreči na Slovenski cesti. Neznani voznik je z avtomobilom trčil v parkiran avtobus LPP na postajališču Bavarski dvor in s kraja odpeljal. Na podlagi zbranih obvestil so policisti ugotovili, da gre za 37-letnega državljana Norveške, ki je vozil osebno vozilo znamke Tesla. 

Moški je s Tavčarjeve ulice zapeljal na Slovensko cesti, kjer je trčil v parkiran avtobus, nato pa s kraja odpeljal na Dunajsko in desno na Vilharjevo. Policisti so ga izsledili na Vilharjevi ulici, kjer je parkiral svoje vozilo v garažno hišo. Policisti so opravili test alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,88 mg/l). 

Izkazalo se je, da je bil 37-letni Norvežan nekaj ur pred tem udeležen v še eno nesrečo. Okrog 1.45 je na Parmovi ulici pri vzvratni vožnji na parkirnem prostoru trčil v pešca in odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč. Pešec je po trčenju padel po tleh in se lažje poškodoval. 

Policisti so vozniku izdali plačilni nalog za vožnjo z neprilagojeno hitrostjo in pobeg s kraja prometne nesreče. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bodo zoper njega podali obdolžilni predlog. Prav tako ga bo doletela kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:27 23. Marec 2018.

    Z neprilagojeno hitrostjo ? Kako pa to veste , da mi jsamo vedeti !!!

  • 11:00 23. Marec 2018.

    Tesla s Teslo.

  • 10:50 23. Marec 2018.

    Vzeti mu Teslo za stroške intervencije policajev ali sodišča ter oškodovanih. Ni druge s takšnimi idioti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.