V eni uri dva v napačno smer

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V zadnji uri sta na dolenjski avtocesti v napačno smer zapeljala kar dva voznika. Prvi se je umaknil po petih minutah, drugi je vozil v napačni smeri med razcepom Malence in predorom Mali Vrh.
Oglej si celoten članek

Po podatkih prometno-informacijskega centra je na dolenjski avtocesti okoli 10. ure med razcepom Malence in predorom Mali vrh v smeri Novega mesta voznik vozil v napačno smer. Voznikom v teh primerih svetujejo, naj se umaknejo na vozni pas in naj ne prehitevajo.

To je sicer danes že druga vožnja v napačno smer na dolenjski avtocesti. Nekaj minut čez 9. uro je iz Krškega proti Novemu mestu voznik z vožnjo v napačno smer ogrožal druge udeležence v prometu. Oba voznika sta se že umaknila s ceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:35 4. Julij 2011.

    ja maš čist prov sam za dnar se jim gre ne pa za varnost

  • 11:04 2. Julij 2011.

    In zdej bosta ostala nekaznovana al kaj?????? Pa pi... zakaj pa so kamere na avtocestah? A radarje lohk postavljate v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.