Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

V eni uri dva v napačno smer

avtocesta Žurnal24 main
V zadnji uri sta na dolenjski avtocesti v napačno smer zapeljala kar dva voznika. Prvi se je umaknil po petih minutah, drugi je vozil v napačni smeri med razcepom Malence in predorom Mali Vrh.

Po podatkih prometno-informacijskega centra je na dolenjski avtocesti okoli 10. ure med razcepom Malence in predorom Mali vrh v smeri Novega mesta voznik vozil v napačno smer. Voznikom v teh primerih svetujejo, naj se umaknejo na vozni pas in naj ne prehitevajo.

To je sicer danes že druga vožnja v napačno smer na dolenjski avtocesti. Nekaj minut čez 9. uro je iz Krškega proti Novemu mestu voznik z vožnjo v napačno smer ogrožal druge udeležence v prometu. Oba voznika sta se že umaknila s ceste.

Komentarjev 2
  • unimogar 14:35 04.julij 2011.

    ja maš čist prov sam za dnar se jim gre ne pa za varnost

  • Mike99 11:04 02.julij 2011.

    In zdej bosta ostala nekaznovana al kaj?????? Pa pi... zakaj pa so kamere na avtocestah? A radarje lohk postavljate v razne cliote, škoda roosterje in podobne od mestnega redarstva, slikate ter pošiljate na dom tudi 1 leto po tem, te ...prikaži več kamere na AC pa ne boste uporabili (vsaj do zdej jih niso ob takih prekrških in podobnih-ustavljanje v tunelih ob mal večjem nalivu,...)??? Matr me to pogreje ej! Obema tema nesposobnežema in potencialnima morilcema odvzet vozniško obvezno!!!