V Hitu stavke ni bilo

Foto: Žurnal24 igralnica1 bobo
Uprava Hit in novogoriška enota sindikatov so pripravili izhodišća za dogovor, zato so stavko, napovedano za noč iz sobote na nedeljo, preklicali.
Oglej si celoten članek

V treh igralnicah novogoriške družbe Hit naj bi ob 1. uri novogoriška enota sindikata igralniških delavcev (SIDS) začela s stavko, ki naj bi potekala vse do izpolnitve zahtev. Vendar je bila stavka preklicana, saj so na sobotnih večurnih pogajanjih med upravo Hita in sindikalisti našli dogovor.

Na pogajanjih med upravo družbe Hit in novogoriško enoto sindikata SIDS so pripravili izhodišča za dogovor, s katerem sta se obe strani pripravljeni sporazumeti o ključnih odprtih vprašanjih, ki jih je SIDS postavil v svojih stavkovnih zahtevah.

Napovedano stavko je SIDS tako preklical. Pogajalski strani sta prepričani, da izhodišča pomenijo dobro možnost za dokončni dogovor, ki bo družbi omogočil normalnejše poslovanje v kriznih razmerah, zaposlenim pa nove oblike zaposlitve brez dodatnega odpuščanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.