V Hrastniku najdena dva mrtva

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na območju Hrastnika so morali gasilci v eni uri dvakrat vlomiti v poslopje, v katerem je bila mrtva oseba.
Oglej si celoten članek

V Hrastniku so včeraj zvečer našli dva mrtva človeka. Obakrat so morali ob navzočnosti policistov posredovati gasilci, ki so vdrli v garažo oziroma stanovanje, kažejo podatki Uprave RS za zaščito in reševanje.

Prvič so posredovali okoli 21.30. V naselju Turje so odprli vrata garaže, v kateri je bila mrtva oseba.

Drugič so morali na delo že po slabi uri, malo pred 22.30. S tehničnim posegom so odprli vrata stanovanja ter omogočili vstop reševalcem nujne medicinske pomoči, ki so v stanovanju v Novem domu našli mrtvo osebo.

Policija: Primera nista povezana

Za dodatna pojasnila smo prosili Policijsko upravo Ljubljana, kjer so nam pojasnili, da primera nista povezana. O domnevni smrti moškega in ženske so bili policisti obveščeni s strani občanov.

Z opravljenim ogledom kraja dogodka in zbranimi obvestili ni bilo ugotovljeno, da bi bili smrti posledici kaznivih dejanj. V obeh primerih bodo o ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:00 6. April 2013.

    pište koliko samomorov se zgodi v sloveniji a mate cenzuro folk je na konc pa dejmo se že zbudit a …

  • 15:27 5. April 2013.

    To sliko naj dajo , ko poročajo o nesrečah , ko je vzrok prehitra ali pijana vožnja, ne pa tu …

  • 11:41 5. April 2013.

    Folk dela samomore zaradi stiske ..Zoki pa vlada Sloveniji. To je živa groza.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.